VABILO na srečanje novinarjev in predstavitev novosti na področju turizma na Zelenem krasu.

 

Torek, 26. junij 2018

Predstavitev bo potekala na gradu Prem, v sredo, 27.6.2018 s pričetkom ob 10:00 uri. Z julijem se v regiji prične izvajati nov turistični produkt HOP ON Zeleni kras, ki v krožni vodeni turi združuje turistično ponudbo (Grad Prem, Ekomuzej Pivških presihajočih jezer, Park vojaške zgodovine Pivka in Muzej krasa – Notranjski muzej Postojna), prevoz po destinaciji in lokalne turistične vodnike.

Pri produktu gre za inovativen način, kako omogočiti turistom dostop do oddaljenih točk v destinaciji ter pri temu vključiti čim več zainteresiranih deležnikov iz področja turizma. V sklopu operacije HOP ON Zeleni kras, smo pripravili promocijski video in tiskovine, s katerimi bomo poskrbeli za čim boljšo promocijo produkta HOP ON Zeleni kras. Operacijo HOP ON Zeleni kras sofinancira Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje.

http://www.zelenikras.si/5-top-dozivetij/2018062213350808/ 

Skupaj z muzeji in naravnimi parki iz regije tudi v letošnjem letu pripravljamo program KULturne počitnice na Zelenem krasu. Ta bo namenjen otrokom, ki želijo preživeti poletne počitnice v naravi in raziskovati bogato kulturno dediščino destinacije Zeleni kras. Program obsega 5 celodnevnih delavnic v Muzeji krasa, gradu Prem, Notranjskem regijskem parku, Ekomuzeju Pivških presihajočih jezer in Parku vojaške zgodovine. Program smo v letošnjem letu nadgradili z vključenim prevozom in izvedbo celodnevnih delavnic.

http://www.zelenikras.si/prihajajoci-dogodki/2018062208534587

Na predstavitvi se bomo lahko pogovorili tudi o drugih novostih, ki jih izvajamo v sklopu RDO Postojnska jama-Zeleni kras (objava nove spletne strani, turistična agencija in organizacija potovanj v sklopu RDO, aktivnosti na področju makrodestinacij v Sloveniji…)

Vljudno vas prosim za potrditev vaše udeležbe. Za več informacij sem dosegljiv na tel. št. 041 941 509.

Lep pozdrav
Dejan Iskra
Vodja RDO Postojnska jama-Zeleni kras

 

 

 

Na voljo so naslednji dokumenti: