POMEMBNA OBVESTILA za člane

 

Petek, 19. april 2019

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom je bilo uspešno pri prijavi štirih projektov sodelovanja med LASi. V okviru teh projektov se izvajajo različne aktivnosti v katerih je predvideno tudi sodelovanje članov društva. Več v nadaljevanju:

Sodelovanje ponudnikov na dogodku Vino in čokolada v soboto 27.4.2019 v Podčetrtku. Naše biosferno območje ima rezervirano eno stojnico.  Če bi se kdo od ponudnikov  želel udeležiti dogodka, naj čimprej sporoči!

Ekskurzija v biosferno območje Kozjansko in Obsotelje skupaj z LAS Krasa in Brkinov v petek, 10.5.2019.  Vabilo je priloženo. Prijave sprejemamo do vključno 5.maja na mail: tamara@razvoj-podezelja.si ali na SMS 040919396 (Tamara)

Sodelovanje na EKO prazniku v Tolminu v soboto 11.5.2019. V okviru projekta Približajmo UNESCOVA biosferna območja prebivalcem je predvidena predstavitev/prodaja za ekološke ponudnike na stojnicah in sicer je najem stojnice brezplačen.
Pogoj: veljaven ekološki certifikat za leto 2019. Glede prevoza se še dogovarjamo.
Prosimo za čimprejšnjo prijavo (do 24.4.2019) zainteresiranih ekoloških ponudnikov na mail: tamara@razvoj-podezelja.si ali na tel. 040919396 (Tamara)

V okviru projekta Z roko v roki do kakovostne prehrane s katerim želimo izboljšati pogoje za večjo oskrbo javnih zavodov z lokalnimi živili in povezati javne zavode ter zainteresirane lokalne ponudnike smo že februarja prosili člane za izpolnitev ankete, vendar je bil odziv pod pričakovanji.
Zato ponudnike pridelkov in izdelkov  še enkrat vljudno prosimo, da čimprej  izpolnejo anketo, ki je dostopna na povezavi: https://www.1ka.si/a/197125  Izpolnjevanje vam bo vzelo največ 15 min časa.