VABILO na 7. podjetniško delavnico

 

četrtek, 18. junij 2020

Vabljeni na sedmo podjetniško delavnico z naslovom «Uporaba znamke «Biosferna območja« pri promociji in prodaji«, ki bo potekala v torek 30.6.2020 od 17.30 ure dalje v pritličju Krpanovega doma (MMC), Prečna ulica 1, 6257 Pivka. Izvajalec delavnic: RRA Zeleni kras d.o.o. Pivka v sodelovanju s Parkom Škocjanske jame.

LAS med Snežnikom in Nanosom vabi ponudnike,  podjetnike,  rokodelce,  pridelovalce  in  ostale  občane  občin     Ilirska Bistrica, Pivka in Postojna na  sklop delavnic  z naslovom »Od podjetniške ideje do poslovnega načrta«
za uporabo znamke biosfernega območja Kras in porečje Reke.

Sedma delavnica bo potekala v torek 30.6.2020 od 17.30 ure dalje v pritličju Krpanovega doma (MMC), Prečna ulica 1, 6257 Pivka.
Naslov delavnice: «Uporaba znamke «Biosferna območja«. Izvajalec delavnic: RRA Zeleni kras d.o.o., Pivka v sodelovanju s Parkom Škocjanske jame.

Delavnice so brezplačne, izvajajo se v okviru projekta sodelovanja LAS »Približajmo UNESCOVA biosferna območja prebivalcem« in so sofinancirane iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.

Poleg udeležbe na delavnici ste vabljeni tudi na individualno svetovanje glede podjetništva in sicer po dogovoru.

PRIJAVE so zaželjene na info@razvoj-podezelja.si ali tel. 064 277 620 (SMS).

Vabljeni!