Redna letna Skupščina LAS med Snežnikom in Nanosom

 

Torek, 15. marec 2022

Predsednica LAS med Snežnikom in Nanosom Maja Piškur je sklicala redno letno skupščino LAS, ki bo potekala v ponedeljek, 28. marca 2022 s pričetkom ob 17,00 uri na Turistični kmetiji Andrejevi v Narinu

Partnerji LAS bodo imeli na dnevnem redu obravnavo in potrditev Poročila o delu LAS za leto 2021, Program dela za leto 2022, v nadaljevanju pa se bodo seznanili z aktualnim dogajanjem na področju izvajanja programa CLLD v naslednjem programskem obdobju. 

Na zadnji seji UO je bila predstavljena zasnova priprave nove Strategije lokalnega razvoja LAS za naslednje programsko obdobje, ki predvideva, da bo LAS zadržal enako organiziranost in območje kot dosedaj. V prvi polovici letošnjega leta bo izvedeno vrednotenje dosedanjega delovanja LAS z usmeritvami za naslednje obdobje, v drugi polovici leta pa se bodo v razpravo vključili tudi deležniki na območju LAS.

Vse partnerje LAS vabimo k sodelovanju na Skupščini, gradivo je priloženo v spodnjih povezavah, zaželena je predhodna prijava udeležbe na info@las-snezniknanos.si. 

Na voljo so naslednji dokumenti: