Ogled dobre prakse LAS med Snežnikom in Nanosom

 

Sreda, 7. september 2022

LAS med Snežnikom in Nanosom organizira v petek, 9. septembra 2022 ogled izbranih izvedenih projektov LAS na svojem območju. Prijave zbiramo do ponedeljka 5. septembra.

V okviru animacije prebivalcev območja LAS med Snežnikom in Nanosom ter priprave na novo Strategijo lokalnega razvoja za naslednje programsko obdobje, bo organizirana strokovna ekskurzija, kjer si bodo udeleženci ogledali nekaj projektov, ki so bili sofinancirani iz programa CLLD (sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Evropskega sklada za regionalni razvoj).

Ekskurzija bo potekala v petek, 9. septembra, udeleženci pa si bodo ogledali projekte Revitalizacija grajskega parka Haasberg, Turistični produkt Ribolovni turizem, Eko okusi med Snežnikom in Nanosom, Eko trip, APITT, Trajnostno šotorišče, Biti na konju in Terensko jahanje. Celodnvni ogled se bo zaključil na Jezeru Mola pod Sozami z testiranjem njihov turistične in gostinske ponudbe.

Za ekskurzijo se je potrebno prijaviti do ponedeljka 5. septembra 2022 do 12,00 ure oziroma do zapolnitve prostih mest na avtobusu ob plačilu obvezne kotizacije v višini 8,00 €. Več podrobnosti pa v pripetem vabilu in programu ekskurzije.

Prenesite si dokument:

ODP Mura 2021 ODP TNP 2021