VABILO srečanje rokodelcev v Pivki

 

Torek, 26. junij 2018

Lepo vabljeni na prvo srečanje rokodelcev in delavnico našega projekta Zgodbe rok in krajev, ki bo v torek, 26. junija 2018 od 17 do 20h v Krpanovem domu v Pivki (Prečna ulica 2).

Vsak udeleženec naj s seboj prinese kakšen svoj izdelek (največ 5), da se bomo med seboj bolje spoznali in si pokazali, kaj vse znajo naše roke narediti.

Na srečanju boste izvedeli še več o projektu, spoznali zanimive ljudi iz Postojne, Pivke in Ilirske Bistrice, slišali pa bomo tudi zgodbe iz naših krajev, ki bodo navdih za ustvarjanje novih izdelkov.

Na vprašanja o projektu vam bom odgovarjala Maja Modrijan,
srečanje pa bosta vodili Tjaša Bavcon in Jasmina Ferček - članici skupine Oloop.

Avtorsko skupino Oloop (www.oloopdesign.com) sestavljajo tri tekstilne oblikovalke, ki že od leta 2011 ne izdelujejo le uporabnih tekstilnih izdelkov, temveč se posvečajo sodelovalnemu ustvarjanju z različnimi skupinami kreativnih posameznikov.
Za sabo imajo uspešen in v javnosti prepoznaven večleten projekt Razkrite roke, ki so ga soustvarile s skupino priseljenk z Jesenic in za katerega so prejele mednarodno nagrado Alpine Pluralism Award 2018.
Svoje znanje so nudile tudi skupini rokodelcev iz Polhovega gradca ter okrepile in povezale ustvarjalni potencial mladih rokodelcev iz Ribnice.

Upam, da boste imeli v torek čas, da se srečamo in podružimo.
Če menite, da bi projekt zanimal tudi kakšnega vašega ustvarjalnega znanca, lahko vabilo pošljete naprej.  Maja Modrijan

 

vabilo rokodelcem