VABILO rokodelske delavnice

 

Sreda, 7. november 2018

V okviru projekta Zgodbe rok in krajev Vas vljudno vabimo na delavnice: v petek, 9. november, 17-20h, Krpanov dom, Pivka PREPROSTO GRAFIČNO OBLIKOVANJE ZA USTVARJALCE, torek, 13. november in četrtek, 15. november, 17-20h, Krpanov dom, Pivka PROMOCIJA IN PRODAJA LASTNIH IZDELKOV Vse tri delavnice so za udeležence brezplačne, le obvezno se morate prijaviti. Več...

Pozdravljeni, rokodelci, rokodelke, oblikovalci, oblikovalke!
  
Pošiljamo vam nekaj vtisov iz Škofjeloške rokodelsko oblikovalske ekskurzije, ki nas je poleg delavnic in predavanj navdušila v oktobru.
Več fotografij si lahko ogledate na FB strani Destilator.

Napovedujemo pa tudi odprte delavnice in predavanja v novembru. Lepo vabljeni!


petek, 9. november, 17-20h, Krpanov dom, Pivka
PREPROSTO GRAFIČNO OBLIKOVANJE ZA USTVARJALCE

predavanje in delavnica, Lučka Berlot (Lučkabučka)
Kratek uvod v grafično oblikovanje za ustvarjalce izdelkov z izbranimi primeri. Fokus na logotipih, vizitkah, letakih, embalaži izdelkov, primerni celostni grafični podobi, izboru pisav, izboru primernih materialov/ tehnik za realizacijo grafike,…
Praktični sprehod preko brezplačnega programa Canva - kako z uporabo obstoječih predlog oblikovati lastne vizitke, nalepke, kartončke za izdelke, letak o svojem delu, objavo za družabna omrežja itd.
S seboj lahko prinesete (če jih že imate) svoje vizitke, letake in izdelke z embalažo za mnenje ter prenosni računalnik (če želite v praksi ob mentorstvu preizkusiti oblikovanje v programu Canva).


torek, 13. november, 17-20h, Krpanov dom, Pivka
PROMOCIJA IN PRODAJA LASTNIH IZDELKOV

interaktivno predavanje, Blaž Branc (Baltazar marketing)

Interaktivno predavanje bo marketinško obarvano. Namreč, še preden svoje izdelke
začnemo promovirati, moramo narediti marketinško »domačo nalogo«, izdelke ustrezno »zapakirati«, jih pozicionirati in diferenciirati. Naj vas tuji izrazi ne zavedejo: že res, da zvenijo strokovno, je pa tudi res, da se za njimi skrivajo zelo razumljivi in logični koraki, ki jih bomo spoznali in uporabili. Razmislili bomo tudi o (poslovnih) partnerjih in iskali možnosti sodelovanja. Predavanje bomo zaključili z osnovno predstavitvijo izdelkov, katero bomo kasneje uporabljali v različnih promocijskih materialih.
S seboj lahko prinesete svoje izdelke in / ali promocijske materiale s teksti, ki jih trenutno uporabljate za predstavitev svojih izdelkov.

 

četrtek, 15. november, 17-20h, Krpanov dom, Pivka
PROMOCIJA IN PRODAJA LASTNIH IZDELKOV

delavnica, Blaž Branc (Baltazar marketing)
Zadovoljni z marketinško »domačo nalogo« s torkovega predavanja se bomo prelevili v promotorje in prodajalce. Kje vse in kako lahko (predvsem pisno) promoviramo svoje izdelke? Sprehodili se bomo čez nekaj najbolj uporabljanih formatov in kanalov, kot so izjava za javnost, spletna novica, promocijski materiali za sejemsko pojavnost, vabila, spletna stran, družbeni mediji ipd.
Drugi del delavnice bo posvečen osebni prodajni komunikaciji, kjer se bomo poskusili tudi v nekaj simpatičnih vajah in urili svoje pogajalske spretnosti v zaključevanju prodaje.
S seboj lahko prinesete svoje izdelke in / ali promocijske materiale s teksti, ki jih trenutno uporabljate za predstavitev svojih izdelkov.

Vse našteto bo za udeležence brezplačno, le obvezno se morate prijaviti, da lahko pripravimo gradivo in materiale za vse, pa tudi število mest je omejeno:
(destilator.info@gmail.com ali 041 228 900)
Mirne praznike, Maja Modrijan

ps: če vas projekt ne zanima in obvestil o njem ne želite več prejemati, na to sporočilo odgovorite z NE, HVALA.
Če se vam zdi vsebina zanimiva za vaše znance, pa jo lahko po mili volji širite.


--<+>---<+>---<+>---<+>---<+>---<+>---<+>---<+>---<+>---<+>--
Destilator ; klub trajnostnih rešitev
info@destilator.si
+386 41 228 900
Maja Modrijan; vodja organizacije in stiki z javnostjo
www.destilator.si
Facebook : @destilator.solutions
Instagram : #destilatorsolutions
+>---<+>---<+>---<+>---<+>---<+>---<+>---<+>---<+>---<+>---<+

Prenesite si dokument: