Posvet Trajnostni turizem v zaščitenih območjih

 

Ponedeljek, 18. november 2019

LAS med Snežnikom in Nanosom skupaj z LAS Notranjska pripravlja posvet turističnih ponudnikov Zelenega krasa na temo Trajnostnega turizma na zaščitenih območjih. S posvetom želimo preveriti interes ponudnikov za sodelovanje v nastajajočem projektu sodelovanja.

Oba LAS-a skupaj pripravljata projekt, ki ga nameravata prijaviti na naslednji razpis za operacije sodelovanja, ki bo predvidoma odprt v decembru 2019. Osnovni cilj projekta je vzpodbuditi podjetniško iniciativo na področju turizma s poudarkom na zaščitenih območjih našega LAS, kar pa ni omejevalni pogoj za sodelovanje.
V ta namen pripravljamo posvet zainteresiranih ponudnikov, s katerim želimo preveriti interes po sodelovanju in razvoju turističnih storitev. Na osnovi izraženega interesa se bomo povezali z partnerji in pripravili projekt, ki bo dodana vrednost turistični ponudbi na območju Zelenega krasa in širše, saj nameravamo k sodelovanju pritegniti še 6 drugih LAS v Sloveniji in tujini.
Posvet bo v sredo, 27.11.2019 ob 18,00 uri v Krpanovem domu v Pivki, več pa v priloženem vabilu. Vabljeni k sodelovanju, če imate idejo, če želite razširiti ali nadgraditi svojo dejavnost, če čutite, da bi lahko nekaj dodali k razvoju turistične ponudbe na našem področju. 

Prenesite si dokument: