VABILO na sklop delavnic "Od podjetniške ideje do poslovnega načrta"

 

Ponedeljek, 20. januar 2020

V sredo 29. januarja 2020 ob 16.30 uri bo v Krpanovem domu v Pivki potekala prva izmed serije podjetniških delavnic z naslovom "Od podjetniške ideje do poslovnega načrta". Tema prve delavnice bo «Pravno-organizacijske oblike dejavnosti (osebno dopolnilno delo, samostojni podjetnik, dopolnilna dejavnost na kmetiji) ter njihova davčna obravnava«. Izvajalec delavnic: RRA Zeleni kras d.o.o., Pivka

Delavnice so brezplačne, potekajo v okviru projekta sodelovanje med LASi  »Približajmo UNESCOVA biosferna območja prebivalcem« kjer želimo  ponudnikom, podjetnikom, rokodelcem, pridelovalcem in ostalim  zainteresiranim iz občin Ilirska Bistrica, Pivka in Postojna podati določena znanja z namenom pridobitve možnosti za uporabo blagovne znamke UNESCO biosfernega območja Kras in porečje Reke. Udeleženci delavnic bodo lahko po opravljenem izobraževanju uporabili to prestižno znamko za označevanje svojih proizvodov in storitev, s tem pa pripomogli k svoji boljši prepoznavnosti.

Vsebine ostalih delavnic, ki se bodo izvajale v prvem trimesečju tega leta, predvidoma enkrat tedensko:
- Priprava poslovnega načrta (vsebinski in finančni del)
- Kmetija in dopolnilne dejavnosti na kmetiji ter HACCP
- Uporaba socialnih omrežij za promocijo in prodajo (Facebook, spletna trgovina)
- Predstavitev svoje ideje in kako do kupcev
- Projektni management (vodenje projekta, priprava poročil in dokazil)
- Uporaba znamke »Biosferna območja« pri promociji in prodaji

Delavnice so  sofinancirane iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Poleg delavnic bo na voljo tudi individualno svetovanje po dogovoru. Vse podrobnosti so v priloženem vabilu. Vabljeni!

Prenesite si dokument: