Vabilo na strokovno ekskurzijo k hrvaškim LAS v Posavino in Zahodno Slavonijo

 

Petek, 14. oktober 2022

Med četrtkom, 27. oktobra in soboto 29. oktobra 2022 organiziramo strokovno ekskurzijo za ogled dobrih praks hrvaških LAS Posavina in Zahodna Slavonija. Ekskurzija bo trajala tri dni in bo namenjena spoznavanju najboljših primerov projektov v teh dveh LAS.

OBVESTILO - prijave na strokovno ekskurzijo so zaključene, ker so zapolnjena vsa prosta mesta na avtobusu.

Strokovna ekskurzija je namenjena vsem upravičencem LAS med Snežnikom in Nanosom – področje občin Ilirska Bistrica, Pivka in Postojna.

Število udeležencev strokovne ekskurzije je omejeno na 40. Prednost pri prijavi imajo partnerji LAS in člani vodilnega partnerja LAS Društva za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom s plačano članarino.

Udeleženci se morajo prijaviti na elektronski naslov info@razvoj-podezelja.si ali info@las-snezniknanos.si s priloženo prijavnico. Rok prijave je petek, 21. oktober do 15,00 ure oziroma do zapolnitve prostih mest na avtobusu. Prijave se sprejemajo po vrstnem redu prijav.

Prijava je veljavna le v primeru plačane kotizacije za udeležbo na strokovni ekskurziji v višini 85,00 € na osebo na TRR SI56 1971 0501 2184 331, kar je višina neupravičenih stroškov za sofinanciranje aktivnosti (hrvaški DDV 25% in manipulativni stroški). Celoten strošek ekskurzije je 330,00 € - razliko upravičenih stroškov pokrije LAS med Snežnikom in Nanosom.

Celoten program in pogoji prijave so navedeni v prijavnici, ki jo dobite na spodnji povezavi.

Vabljeni na zanimivo strokovno potovanje po območju LAS Posavina in LAS Zapadna Slavonija ter ogledom uspešnih projektov sofinanciranih iz sredstev LAS.

Prenesite si dokument: