Delavnica "SPREMLJANJE, IZVAJANJE in PRIPRAVA ZAHTEVKOV OPERACIJ SLR"

 

Ponedeljek, 27. november 2017

LAS med Snežnikom in Nanosom je v novembru dobil prve Odločbe o potrditvi operacij iz SLR LAS. Ker so se že pri prijavah pojavljale množične dopolnitve in nato tudi zavrnitve operacij, bi Vam radi predstavili napake pri prijavi operacij in način izvajanja operacij z namenom, da se opozori na določene postopke, ki so pomembne za pravilno oddan zahtevek ter nato izplačana sredstva.

Vabimo vas, da se v ponedeljek, 4. decembra 2017 s pričetkom ob 17,00 uri udeležite izobraževalne delavnice, ki bo potekala v veliki učilnici MMC v Krpanovem domu v Pivki.

Vsebina delavnice:

  1. Pregled najpogostejših napak pri prijavah – vlogah, ki vplivajo na izvajanje operacije
  2. Izvajanje operacij – na kaj je potrebno biti pozoren
  3.  Priprava zahtevka za sofinanciranje
  4. Ostala odprta vprašanja

Prosimo vas, da se na delavnico pripravite tako, da pripravite vprašanja, za katera je zaželeno, da jih pošljete že ob prijavi, da bo delavnica potekala bolj tekoče.

Prijave na delavnico so obvezne, saj bomo odvisno od števila prijavljenih ugotovili ali pripravimo še kakšno delavnico v Ilirski Bistrici ali Postojni. Odločitev bo povezana s številom prijav, zato vas prosimo, da izrazite svoj interes na mail: info@razvoj-podezelja.si ali info@las-snezniknanos.si. Izjemoma je možna prijava na telefon 031 339 789.

V pričakovanju vaših prijav vas lepo pozdravljamo.